Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Client Crash

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Conqueror
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Conqueror

Vsro/Database-Editör
.
Web sitesi
www.google.com
Türk Lirası
0.00₺
Selamun aleyküm arkadaşlar.

Başka bir clientten skill çekip dbye ekledim oradan da ' DbToMedia ' ile clienti patchladım fakat client startlandıktan sonra loading de kapanıyor.
Tek tek denedim skilldata_35000enc.txt dosyasını patch yapınca kapanmaya başlıyor. Eklediğim tüm skiller neredeyse bunda hepsi. Diğer txtleri patch yapınca sadece forceye birkaç buff skili geldi ama skilldata_35000enc.txt patch atınca kapanıyor loadingde.
Skilleri eklemeden önce DbToMedia ile kolayca sorunsuz patch yapabiliyordum.
Benim kendi server_dep klasörümü skilleri aldığım cliente patch yaptıgım zamanda açılmıyor. DbToMedia dan çıkarmış olduklarımın arasından sadece skilldata_35000enc.txt hariç hepsini patch yapınca sorun olmuyor.

Çözümlerinizi bekliyorum..

Son düzenleme:
Şu aralar Avrupa skillerini Çin'e eklediğim için skill sistemine fena hakimim, sorununu tam olarak söylersen yardımcı olabilirim.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Kullanmış olduğum database sunucudan çekilme clean iken edit yaptım. DB Ve clientim uyumlu yani DbToMedia ile sorunsuz patch atabiliyorum.
Database de var olan skilleri misal firenin en alttaki passive Skilli db de ekli up max 12ye kadar bunu max 25e kadar eklediğimde var olan bi skillde hata almıyorum dbtomedia ile patch yapınca. Ama farklı bir skill ekleyip patch atınca client loadingden sonra crash oluyor. Şuan tekrar deniyorum sorunsuz olanları paylaşıcam ch eu balance için kullanabilenler olabilir pasif skilleri. Fakat şu crash olayı canımı sıktı gözden kaçırdığım bişiy olabilir tekrar ekliyorum. :D

Oyla 0
Oyla 0
Geri
Üst Alt