- Web sitesi
- vsroeditor.com
- Türk Lirası
- 0.00₺
Merhaba dostlar,
İlginç bi şekilde port sorunum var, daha önce ki filesımı kaybettiğim için yeniden kurulum yapıp files düzenliyorum.
Sorun şu şekilde;
Exe'lerde hiç bi sorun yok, client'e start geliyor, Start dedikten sonra aşağıda ki hatayı veriyor.
Entry 2 portu klasik 15779, eski fileste 50001'di ve sorunsuz açılıyordu, tabi eski fileste diğer portlar ve inilerde farklıydı haliyle.
Aşağıya spoiler içerisine şu anki cert ini ve server.cfg ayarlarını bırakıyorum, şunu çözememek kafayı yedirtti.
Mevzu basit bir yerde fakat beynim durmuş durumda.
PS: Local'de hamachi ile çalışıyorum. Server.cfg içerisinde IP adresleri doğru olarak yazılı.
ÇÖZÜM:
Address Finder ile client'i şeçip şu işlemleri yapıyoruz;
Sonrasında Search'a basıp, verdiği client' elimizde olanla değiştiriyoruz.
Bu şekilde sorunsuz olarak giriş yapabiliyor ve launcher takılı kalmıyor.
İlginç bi şekilde port sorunum var, daha önce ki filesımı kaybettiğim için yeniden kurulum yapıp files düzenliyorum.
Sorun şu şekilde;
Exe'lerde hiç bi sorun yok, client'e start geliyor, Start dedikten sonra aşağıda ki hatayı veriyor.
Entry 2 portu klasik 15779, eski fileste 50001'di ve sorunsuz açılıyordu, tabi eski fileste diğer portlar ve inilerde farklıydı haliyle.
Aşağıya spoiler içerisine şu anki cert ini ve server.cfg ayarlarını bırakıyorum, şunu çözememek kafayı yedirtti.
Mevzu basit bir yerde fakat beynim durmuş durumda.
PS: Local'de hamachi ile çalışıyorum. Server.cfg içerisinde IP adresleri doğru olarak yazılı.
ÇÖZÜM:
Address Finder ile client'i şeçip şu işlemleri yapıyoruz;
Sonrasında Search'a basıp, verdiği client' elimizde olanla değiştiriyoruz.
Bu şekilde sorunsuz olarak giriş yapabiliyor ve launcher takılı kalmıyor.
Son düzenleme: