Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Client Giriş Port Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sieger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sieger

vSRO Developer, PK2 Editor
.
.
Web sitesi
vsroeditor.com
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba dostlar,
İlginç bi şekilde port sorunum var, daha önce ki filesımı kaybettiğim için yeniden kurulum yapıp files düzenliyorum.
Sorun şu şekilde;
Exe'lerde hiç bi sorun yok, client'e start geliyor, Start dedikten sonra aşağıda ki hatayı veriyor.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view spoiler content!

Entry 2 portu klasik 15779, eski fileste 50001'di ve sorunsuz açılıyordu, tabi eski fileste diğer portlar ve inilerde farklıydı haliyle.

Aşağıya spoiler içerisine şu anki cert ini ve server.cfg ayarlarını bırakıyorum, şunu çözememek kafayı yedirtti.
Mevzu basit bir yerde fakat beynim durmuş durumda.

PS: Local'de hamachi ile çalışıyorum. Server.cfg içerisinde IP adresleri doğru olarak yazılı. :)

ÇÖZÜM:

Address Finder ile client'i şeçip şu işlemleri yapıyoruz;

Sonrasında Search'a basıp, verdiği client' elimizde olanla değiştiriyoruz.
Bu şekilde sorunsuz olarak giriş yapabiliyor ve launcher takılı kalmıyor.

Son düzenleme:
Oyla 0
Cert dışarısında birden fazla ini klasörü olabilir. Benim kullandığım Server Filesta birden fazla klasör içerisinde mevcut bu durum. İstersen Anydesk ile bağlanıp bakabilirim sorununa bende bunu yaşamıştım bi ara başka bir cert dosyası kullanmıştım portlardan dolayı. Dediğin gibi aslında Portları açtıysan her hangi bir sorun olmaması lazım tahminimce yanlış portları açtın :(

Oyla 0
Global portun15880 ve bu portu açmamışsın anlaşılan ondan dolayı olabilir. (Globalmanager değil Serverin Global portu sunucunun portu yani)
15779 senin Login Portun
15884 ise Agent Portun
Bu 3 Portu açman lazım yanlış portları açtığın için olabilir bu. Verdiğin dosyaya göre 50001 lik bir durum yok aslında Portları kendine göre düzenleyebilirsin ama bu portları açman yeterli olacaktır

Oyla 0
Sorun arkadaşın verdiği şekilde çözüldü.
Çözüm şöyle;
Address Finder ile client'i şeçip şu işlemleri yapıyoruz;

Sonrasında Search'a basıp, verdiği client' elimizde olanla değiştiriyoruz.
Bu şekilde sorunsuz olarak giriş yapabiliyor ve launcher takılı kalmıyor.

İlginçtir ki, eski files'ta böyle birşey olmuyordu. Netice de sorunu bu şekilde çözdüm.
Topic'i düzenleyebilirsiniz.

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt