Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Eklenen Maplerde Işınlanınca Client Kapanması

Türk Lirası
0.00₺
oyunumda 4-5 adet clone map ekli shambala vs ekli alexten teleporttan ışınlanınca shambala bölgelerine dc veriyor
1 adette dimensional ekli oraya gidiyor fakat teleporta yaklaşınca dc veriyor yine dump dosyasını ekte bırakıyorum neden nasıl oldupunu bilen varmıdır sadece dump veriyor gs shard harici hata görünmüyor.
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
1735131626809.png
tekrar girdiğimde oyuna girmiyor

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
son yedeğe geri döndüm hocam eğerki onda atıyorsa gerşye dönük kontrolleri sağlayacağım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

1735133163063.pngBURALARDA ID ÇIKTISI VAR

TELEPORTBUİLDİNG TEXTSİ HANGİ TABLOYA DENK GELİYOR

ANYDESK ile bakabilecek varmıdır

Oyla 0
Bölgeye gittiğinde disconnect yiyorsan yada o bölgeden diğer bölgeye geri dönüş sağlamaya çalıştığında yiyorsan, _Char tablosundaki WorldID'leri kontrol et, oraya atanan WorldID eklediğin Map'lerin ID'siyle uyuşmuyorsa disconnect verir, yeniden girmeye çalıştığında ise C10 hatasıyla karşılaşırsın.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Fixlemek içinde; _RefInstance_World_Region tablosuna eklemen gerekiyor

Oyla 0
Bahsettiğiniz teleport, orijinal teleport BSR ise, yaklaşınca yaşadığınız (crash) durumu, ref teleport ve ilgili dosyaların eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir.
Ancak, özel efektlere sahip bir teleporttan bahsediyorsanız, dump.txt'inizi incelediğimde aşağıdaki hata sorununuz için bir çözüm önerisi sunabilirim.
res\dun\demon\demon_wall_death.bsr dosyasının eksik olması nedeniyle teleporta yaklaştığınızda crash yaşıyorsunuz.
Bu dosyanın eksikliğini gidermek sorununuzu çözebilir.

Oyla 0
Teleportun olduğu alana girince dc yediğini söylemişsin. O konuda: Teleport yapısının hedef mapine warp ile gidebiliyor musun ? Yani hedef map var ve gidilebilir mi ?

Oyla 0
KONU çözüme varmıştır eski db yedeğime geri döndüm maplerde yanlış query ile oynama olmuş sanırsam teşekkür ederim yardımlarınız için

Oyla 0
Geri
Üst Alt