Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Cracked AGN Bot V26 [AGN Bot Crack] Auto PVP Botu

Arkadaşlar Agn botum çalışıyor fakat yalnızca 1 char açabiliyorum yani botu Yeni klosörede çıkarıyorum yeni klasör 1 yeni klasör 2 diye 2 tane klasöre 2 farklı bot çıkarıyorum ama 2. Bot ile chara giremiyorum edx loader ile gir diyor öyle yaptığımdada açıyor 2. Charı ama bu sefer bot ile başlatmış saymıyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bana bi yazabilir misiniz acaba

@EfsaneSro başkanım görunce bana ulaşırmısınız faceden falan Face :
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
İnsta :
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Çoklu charıda denedim konudaki herşeyi denedim zaten ama çoklu char açarkende bot bulunamadı diyor botun adını AGNBOT Cleaned ten Agnbot exe yaptım ama yinede bot bulunamadı diyor

@EfsaneSro bana bi özelden ulaşıp yada insta-faceden biyerden ulaşıp yardımcı olsanız çok sevinirim herşeyi denedim olmuyor

Geri
Üst Alt