Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Cracked AGN Bot V26 [AGN Bot Crack] Auto PVP Botu

bende size attıgım video manager.exe diye birşey calıştıyor diyorum sizin crackli linklerinzde ve sonradan atıgınızda o manager.exe yok diyorum

yav ne boşuna tatava yaptınız :D guardlar engelliyor kısacası :D f8,maxiguard sunucuları fake olarak ip verdiklerı için.bot ile sunucu bağlantı kuramadığından hata veriyor.gidin f8-maxiguardlı olmayan svde deneyın göreceksınız :D

[QUOTE = "LegendSro, bài đăng: 43832, thành viên: 3096"]
Anh ta muốn bạn giải nén thư mục media pk2 sẽ giải nén media.pk2 bằng trình trích xuất.
[/ QUOTE]
pk2 ở đâu ???
Hay nói, là một tài tài của, qua, qua, qua một tài khác, qua giữ, qua một tài khác

[QUOTE = "LegendSro, bài đăng: 43832, thành viên: 3096"]
Anh ta muốn bạn giải nén thư mục media pk2 sẽ giải nén media.pk2 bằng trình trích xuất.
[/ QUOTE]
pk2 ở đâu ???
Hay nói, là một tài tài của, qua, qua, qua một tài khác, qua giữ, qua một tài khác
Pk2 Çıkarıcı.exe kullanıp Media.pk2 seçip çıkartacaksınız ama öncelikle Media klasörünü siliniz agnbot klasöründeki

Cracked_AGNOTOBOT_v26\Media

Media folder remove

and using pk2 extractor sử dụng nó trong thư mục.
Media.pk2 select and extract after restart agnbot and using

Geri
Üst Alt