Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Cracked EverNow Filter [V18][Premium]

@newstar başarılar emeğine sağlık ama bu tür işler için bence bir kurulum ve tanıtım videosu çekersen daha iyi olabilir :)
program türkiyedekiler için sorunsuz yabancılar için dili türkçe yaparak çözebilirler direk açıp oynuyacaklar tek sıkıntı manuel inject te çünkü EverNow.dll dosyasını sro_client.exe dosyasına ollydbg ile manuel inject ederseniz guardın tüm özelliklerini sorunsuzca kullanacaksınız
ardından stud pe ile EverNowFilter.dll ekleyiniz.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Renkli globaller için rar içerisinde gereksinimli text dosyaları paylaşılmış. Onlar eklendiği zaman aktif oluyor mu yoksa, herhangi bir dllye bağlı mı?
EverNow.dll bağlı onu şuan çözmeye çalışıyorum çözersem stud pe ile direk ekleyeceksiniz uğraşmayacaksınız olly ile

Geri
Üst Alt