Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO PaylaşımCracked MyEventBot 32767 Gün Lisanslı
Evet noticeler program içinden düzenleniyor program yapan birisi Yardımcı olursa Exe tıklayıp özelleştirilecek bi program yaparsa çok iyi olur yabancılar için yani exe tıklıyacak ns4.form1 örnek verdim smethod kısmında 4. Satırda Event 5 dakika içerisinde başlıyor yazsın misal bu program yapan kişinin yaptığı program ile gerekli otomatik çekip update yaptıracağı yerlerin kodlarını veririz adama misal EfsaneSro oyuncuları 5 dakika içerisinde event başlıyor ! Gibi birşey girilebilir ama öncelikle yapacak birini bulmak lazım aslında gerekli birşey değil ama yazıları değiştirmek dediğin gibi iyi oluyor
Global olarak kullanmak için tüm noticeleri özelleştirip ingilizce yapmak daha sağlıklı gibime geldi.
.exe'nin nasıl açılacağını anlatırsan, kendime özgü düzenlemek istiyorum.