Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Cracked UnixBot 1.4

Eventler sorunsuz çalışıyor aslında tek sorun eksik dosyaların olması :D
Kill GM çok sinir etti beni oluşturduğum çar 1 level silahla vurdum tek yedi kazanan yazmadı silahı çıakrttım yumruk attım yine tek yedi kazanan yazmadı
-_- gm çarla yaptığım içinmi acaba -_-

haklı olabilirsin malesefki programın yapımcısı @Mr.Awesom1337 sağolsun vermiyo dosyaları :D sırf bu konu açtım diye siteye üye oldu
adam :D:D

Konu Tarihi
2297

Onu üye olma tarihi

2296

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aga bee
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
e :D ciddi olamazsın ya :D Eksik olan dosyalar belli aslında Nerede ne yapacğaını kestiremiyor bot. Uniq event başlatıyorsun Uniq ler için olan .ini dosyası yok. Eventlerin finish konutu verecek bi ini ye ihtiyacı var. aslında çalışıyorlar Party From da bi kez kazandım şansa ama daha sonrasında bi b*k anlamadım yazdığı parti numberda parti kursan bile hediye verdiyo sadist bot :D

Geri
Üst Alt