Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Crash Sorunu

snayls

Silkroad Manager
.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba

uzun zaman oldu edit işini falan bırakmıştım bu aralar tekrar başlamak istedim ama baya unutmuşum :D neyse çözemediğim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim detaylar aşağıda.

Kurulumu herhangi bir hata almadan yaptım programların çalışmasında herhangi bir sorun yok fakat oyuna giriş yaptıktan sonra karakteri seçiyorum ve start dedikten sonra crash oluyor bir kaç kişi yaşamış bu sorunu hepsininde çözümlerine baktım ama benimkisiyle alakası yok oyunda id çakışması veya db nin media ile uyuşmazlığı söz konusu değil SQL 2022 kurulu belki onunla alakalı belki odbc ile alakalı belki de ip veya portla alakalı tek tek kontol ettim SQL dili ingilizce odbc ingilizce server dosyalarımda eksiklik yok _AddLogChar kısmında da sorun yok herhangi bir dmp dosyası da oluşturmuyor gameserver veya shardmanager da hata vermiyor kafayı yedirtti bilgi sahibi olan birisi ilgilenir mi lütfen
ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim <3

Oyla 0
Geri
Üst Alt