Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü ISRO Yeni Dressler - Crash Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yuanfen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar, iSRO'dan 20 kadar dress çektim fakat aşağıda gördüğünüz dressleri giyince client crash oluyor. Muhakkak .BSR kaynaklı ama iSRO client kullandığım halde bunu yaşıyor olmam oldukça şaşırtıcı. Sorun tam olarak nerede olabilir ?

CRASH.png

Crash yemenin sebebi data kaynaklı.
Data'da dressler tek bi yerde bulunmuyor.
dds, ddj, bmt, bms, hepsi birleşip dress'i oluşturuyor.

Sanırım sorun çözülmüş ama takibi yapılmamış. @Yuanfen

Oyla 0
sorunun kaynağı bmt dosyalarından dolayı onları çalışan herhangi bir vsro serverdan al yeterli

Oyla 0
Make a list of dresses crashing your client. Then just take a look at dump file. Probably .bms .bmt .ddj like files are incompatible with vSRO files. You have to take it from another private server client.

If you send me missing files i mentioned, i can upload it for you.

Oyla 0
2012_NEW_HALLOWEEN, SOULKNIGHT FULL DC BRO
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

fix sou knigth + fulll dc Ghost captain + 2012 haloowen

Oyla 0

I want this avatar here friend rest I managed to fix this one I don't have it

+ water element

WATER SPIRIT CLOSE CLINTE

Paylaşım için teşekkürler ama DB ve Media'ya sıkıntısız ekliyorum.
DB ;
_RefObjCommon
_RefObjItem
Media;
itemdata45000.txt
textdata_object.txt bunlara sıkıntısız olarak ekliyorum ve ayrı olarak dosyanın içinde bulunan Data, İcon ve İcon64 dosyalarını media'ya import ediyorum.

Ama oyunda çantaya aldığım zaman no image gözüküyor ve üzerimde giydiğim zaman direkt olarak sro_client kapanıyor. Yardımcı olursanız çok sevinecem.

Oyla 0
Geri
Üst Alt