Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cSRO PaylaşımCSRO-R Files ve Database [ Fixli ] [15.02.2019]
Csro files için sağlam bir guard mevcut mu gerçekten çok merak ediyorum. Eğer varsa öyle bir guard geliştirilebilir ve csro kurulumlarıyla serverlar çoğaşabilir. Hoş, gerçi çok az sayıda sanki açılan serverlar
Ama guard konusu halen merak ettiklerim listesinde en başta.
csro-r kurdum web mall nasıl açılmasını sağlarım local oynuyacağım petlerde skiller falan var diye hoşuma gitti yardımcı olacak var mı ?
buglu bugsuz farketmez ben kendim oynamak istiyorum teşekkürler şimdiden
konudaki linklerden kurdum
Normal item MALL sorunsuz çalışıyor
Sadece webmall merak ettim ?
Eve gidince upload ederim ? sıkıntım webmall site açılmıyor fakat herhangi bi php kodunu panel dosyasına yapınca o php kodu çıkıyor item mallde sorun %100 webmall php dosyalarında ? tahminen zend kurmak gerekiyor açılması için tüm videolarda zend kurmuşlar ?