Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Paylaşım CSRO-R Mob Spawn Rate Orjinal

Türk Lirası
0.00₺
Joymax çıkışlı spawn rate

UPDATE TRN SET TRN.dwMaxTotalCount = BAK.dwMaxTotalCount FROM Tab_RefNest TRN JOIN [Tab_RefNest.bak] BAK ON BAK.dwNestID = TRN.dwNestID WHERE TRN.dwNestID = BAK.dwNestID

Tüm bölgeler açıksa GameServer kaldırmayabilir kullanılmayan bölgeleri kapatmanız gerekir.

Yüzdelik artış için
DECLARE @NUM FLOAT = 0.50
UPDATE TRN SET TRN.dwMaxTotalCount = BAK.dwMaxTotalCount*@NUM FROM Tab_RefNest TRN JOIN [Tab_RefNest.bak] BAK ON BAK.dwNestID = TRN.dwNestID WHERE TRN.dwNestID = BAK.dwNestID

@NUM değeri yüzdeyi belirtiyor. 0.50 yarısı 1.0 aynı değer 2.0 iki katı

Diğer konular
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Paylasım Icın Tesekkurler Dostum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

daha onceki mob rate kodu yedekleyen varim acaba bu benim gameservera fazla geldi ?D

Tesekkurler kod guzel calisiyor ama soyledigin gibi game server kaldirmadi 125 cap kullaniyorum maalesef kapatacak bolgem o yuzden bu kodu yuzdelik olarak dusurme imkanimiz yok mu acaba

Geri
Üst Alt