Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Csro skill max gosterme

JRache

.
Türk Lirası
0.00₺
Yukarida Belirtigim Gibi Csro 125cap Skilerini 80lv Max Gostermek Icin orasiyorum lakin vsro daki gibi olmuyor Qery Yapistir enc al media at olmuyor olan tek sey skileri 80 lv e kadar upluyorum ama 125 lv e kadar butun skil kutulari acik simdiden verilen her cevaba ayri Tessekkur ederim <3

Skilleri Kapadim 80DEN Sonra Skil Uplamiyor Kolonlar Kapanmadigi Icin max Olmuyor 80 ne Skilleri Bende Ollydbg Dende Hic Anlamiyorum DOstum

Oyla 0
GameServera dan lv cap i ayarlayamiyorum ayarladigimda local overlop hatasi aliyorum hic bir sekilde elleyemedim gameservera mirac senin paylastigin files varmi cozumu

Oyla 0
Sro_client ‘e dokunman yeterli zaten gameserverle işin yok. OllyDbg zor değil. ? Anlatım yapmamış mıyız hiç?

Oyla 0
Geri
Üst Alt