Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar Vsro.org de Vsro"ya yönelik cok paylasımlar var fakat csro"ya da yönelik paylasımları bekleriz..ben Vsrodan Csroya Geçiş yapacagım Kaldım Yerde Sizlere Danışmaktan Mutluluk Duyarım..
Satın almaya gerek yokki. Forumda var da karışık biraz acc almayıda çözememiştim tabi bikaç ay önceydi bu. Şimdi bütün sistemler vsro üzerine olduğu için guard vs gibi programlar herkes içine girmekten çekinir ben beklemedeyim gerekirse discordda csro çalışmasıyla ilgili grupta kurarız ilk 120cap edit benden
Discord grup kurmaya Gerek yok Biz Burada Vsro.org Ailesi ile Biriz Tüm Halkımızda Yararlanmasını isterim tabi 110 Cap Üzerine Calısma yaparım ben Peki Csro işini Cözdük Fakat Maxuguard Vs Guard Firmaları Csroyada Destegini Verebilirler mi ?
Dostum eğer benim serverimde oyuncu yok sanıyorsan betaya çevirdim 1 seneden fazladır açık tutuyorum. G.O. zamanında 1 k yakın oyuncu olmuştu. ve bu bir çok bug olduğu zaman oldu. şuanda oyun içine bot gömüyoruz. ayrıca magic pop harici tüm sorunlarını fixledim. yanlış düşünme.