Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Çözüldü Csro"ya Destek Bekliyoruz

@quantizz Eski yıllarda buglar olsa dahi oynanıyordu G.O zamanını bilmiyorum o ne demektir. Ben yanlış düşünmüyorum kapalı betalarıda bilirim discord üzerinden oyuncularla iletişimde olup fixlediğinide bilip anlıyorum. Alttaki konuna bakıp söyledim ozamanlar kontrol ettiğimde 100-200 civarı online görünüyordu. Rigid gibi sunucu açıcaksan bu iş olur yoksa csro ile dediğim gibi şuanki günümüz yılında olmaz. Silkroad piyasasının ne durumda olduğunu tartışma saçmalık olur :)

Bu konu altında 'Oyunumuzda tamamıyla bize ait guard sistemi kullanılmaktadır.' ibaresi geçmişin bu tanıtımdaki oyunu JSRO dosyalarına yapsaydın daha iyi sonuçlar alırdın ve piyasada tek olurdun. Başarılar bro

Konu:
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

@Memati eyvallah dostum. old files için kullandığım thsro files. yeni sistemler için ise şuanda csro %95 fix ve stabil. tamamen fixlendi diye hiç bir zaman diyemeyiz orası ayrı. neticede insanoğlu varolduğu sürece illlaki bi sorun çıkacaktır. dediğin gibi eskiden bug olmuş olmamış önemi yoktu oynanıyordu. şimdi devir tersine döndü bot yoksa çöp server denilmeye başlandı. kimsenin aklına gelmeyen sistemleri yaptık ancak sonuç hüsran oldu. bizde oyuna bot gömdük neredeyse phbot kıvamında çalışıyor. ilerleyen zamanlarda sonucu göreceğiz.

Şuanda csro db açık silkroad royel babel 110 çapı adam yapmış açmış oyunu helâl olsun valla

Evet Sonradan Farkettim Yanlış Bilgile Geziyormusum :D Bende Yapmak istiyorum en cok istedim chet link sistemi :D

Geri
Üst Alt