Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anladım yani kendi yazdıkları kendi oluşturduğu npc bu script dosyaları baştan bir npc oluşturmuyor öyle mi ? kodları aynı şekil yazsam olmaz çünkü bende o npc yok bu şekilde mi yoksa aynı kodları yazarak yapsam o npc oluşuyor mu
Hayır mesela bu var olana eklesem bende öyle bir npc var mıdır ? yoksa kendi o npc yaratıyor mu ? tam olarak sorum bu aslında mesela o ROC npcsi olarak yapsam bana gelecek mi
Quest otomatik olarak her hangi bir npc eklemez. Ya kendi npcni oluşturup yapacaksın kendi npcni oluşturmak içinde konular var. Sonrasında oluşturduğun bu npcnin adıyla lua dosyalarını düzenleyeceksin. Sonra script içine atıcaksın db kısımları v.s attığım konuda var. Ama istersende oyun vaar olan bir npcnin adını alıp kendin o npcye de ekleyebilirsin. Zaten yapmaya başla mantığı çözer ve anlarsın. @emreartukk
O komut yeterli oluyor.
Bir ara şu Quest sistemleri ile ilgili güzel bir çalışma yapılması gerek. Çok geniş komutları var. Ama nedense millet saçma sapan şeylere yönelmeyi istiyor ?