Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Sohbet Muhabbet Dark Theme trendine vsro.org da mı katılsa?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kovboi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fikriniz?

• Koyu Tema daha güzel

• Açık Tema daha güzel

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Böyle bir eklenti olmasa da ayarlaması kolay ama dediğinin tersi olması gerekmez mi? Gündüz açık tema göz yormaz, gece koyu tema göz almaz? 🙄
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Evet, kayık olmamasına sevindim. 🤣 Orada bir kayıklık vardı, özellikle düzeltmiştim.

Yorumları bekliyoruz. :D Evetse neden evet? Hayırsa neden hayır? :)
EXL'a geldiğinden beri kullanıyorum, bayağı güzel bir olay bence. Çok zor değilse footer'a bir tane ışık kapama açma butonundan zarar gelmez tema olarak değil de.

Bu akşam bu tema işine bakıyorum. :)

27373e2f62a53789907d26c5c3821bb0.gif

Elbet bir takım hatalar var, düzeltmeler devam edecek.

Bu akşam bu tema işine bakıyorum. :)

27373e2f62a53789907d26c5c3821bb0.gif

Elbet bir takım hatalar var, düzeltmeler devam edecek.
Hocam bu çerçevedeki parlama bence pek hoş olmamış :) Onun dışında gayet guzel elinize sağlık.

Bence text colorları birazcık daha açık renk olabilir
Logonun da dark versiyonu lazım gibi 😂

ama genel olarak çok güzelolmuş

@Spare dark temada sol yukarıdaki vSro.org logosunun harfleri beyaz görünse hoş durabilir yapabilabilirse bilgim yok ama :)

Geri
Üst Alt