Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Database Değiştirdim GS Cert kaldı YARDIM!

RelaysGG

vSro Basic Edit - Web Tasarım - Css&html&php
.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba ben kendi sunucumda Rec Online DB'sini kurdum ve start vermek için dosyalarımı çalıştırmaya başladım önceden kurduğum DB'lerde sıkıntı çıkartmadan çalışan güzel sunucu bu databaseyi ekleyince SR_GameServer CERT yazısında kaldı...
Başka Dblerde oyun çalışmıştı....
Yardımcı olabilecek varmı hızlıca?

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bu verilen hatanın wregionID (ARABIA_GARDEN) 'a aittir,hatamızı bulalım o halde hazırmısın, gamaserverde mapler yüklenirken data içerisindeki navmeshler yüklenir, navmesh dosyaları oynadığımız haritaların makina diline cevrilmiş hali diyebiliriz. Gameserver mapleri yüklerken ilk olarak _Refregionbindassocserverı referans alırlar, örnek vermek gerekirse bu tabloda SD karşısına 1 yazdıgınız zaman 1. gameserver bu dosyayı yükler .Peki nasıl yükler? _Refregion tablosunda continentname stununda regionların isimleri yer alır siz _Refregionbindassocserver tablosunda SD yi 1 yaptıgınız zaman refregion tablosunda continentnameleri SD olan tüm regionları yükler. Bu kısım birinci asama. maplerin yüklenmesindeki 2. asamada _Refgameworld tablosu bu tabloda _Refinstanceworldregion tablosu ile bağlantılıdır. _Refregiondaki regionIDlerin _Refinstanceworldregion tablosunda worldID leri tutulur.Bu world idler regionlar ile _Refgameworld tablosunun arasındaki köprüyü kurar ve o worldID için belirlenmiş kuralların o regionda işlenmesini saglar. Örnek olarak; jobla girme zorunluluğu, pet açamama vs gibi.
Şimdi bu vermiş olduğum yoldan kendi sorununu kendin bulabileceğini umuyorum bol şanslar..
Tüm işlemleri tek tek yapmanı tavsiye ediyorum.Bu Tabloları girdiğin verileri baştan aşağı kontrol etmen gerekiyor.
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Data ve MapPk2 ye entegre ettiğin yolları Files içine atmayı unutma...

Oyla 0
Geri
Üst Alt