Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Database icin Ne ne ise yariyor

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba Arkadaslar,

1.
Ja baya aradim ama bulamadim. Simdi database´de ney ne ise yariyor vs. öyle bir tabella varmi. Atiyorum _Char char ayarlari icin var gibi gibi.
Veya, misal TÜM itemlerin iconlu hali ve ismi (kod) gibi, yada simdi misal _Char daki charlar hangi Hesaba bagli nasil buluruz database´de.
Bunlari yani veritabnini anlatan birsey varmi bildiginiz.
Kendi Admin Panelemi yapiyorum da, onuin icin lazim.

2.
Isro-R sunucusu kurdum, cünkü tek onda SRO_Client virusus buldum. Vsro ile Bunun arasindaki fark ne sizce. Hangisi daha mantikli sunucu kurmak icin?

3.
Bi tane daha sorum olcak. Simdi Privileg IP girdikten sonra, sunucuya restart vs atmam gereklimi gm icin?.

Simdiden yanitlariniz icin cok tesekür ederim. Arkadaslar.
Forum gercekten ON numara olmus!

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
SRO_VT_ACCOUNT

TB_User --> Hesap ID bilgilerinin bulunduğu tablo

SRO_VT_SHARD

_Char --> Karakter nick ve detayların olduğu tablo
_CharNameList --> Oyunda alınan karakter nicklerini gösterir
_CharNickNameList --> Oyunda alınan Job nickleri

Accounttaki TB_User tablosunda açılan üyeliklere oyun JID ID tahsis eder. Üyelikte açtığınız karaktere CharID tahsis eder. Bunların ikisini bu tabloda toplar (_User )

SRO_VT_SHARD --> _User --> Tablosunda UserJID --> CharID burada birbirine bağlanır.

Veritabanında baya tablo var hepsini anlatacak boşluk bulmak zor kolay gelsin

Oyla 0
Geri
Üst Alt