Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Database Security Trigger [GAUSS]

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Yes, I recommend using sql server 2019 and windows server 2019 for high performance and security. but if you are using sql 2017 or lower version, you can remove the OPTIMIZE_FOR_SEQUENTIAL_KEY part.

or use this

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Due to the primary key, index and other restrictions will be created automatically according to your version.

Şu anda SQL 2017 kullanmaktayım ve bazen SQL 2019 kullanmaya mı başlasam diye düşünüyorum. Sadece geçmiş olmak için mi geçerim yoksa söyleyebileceğin avantajları olur mu, performansı etkiler mi ? @Gauss

teşekkürler fırsat buldukça High Level Transact SQL ve veritabanı güvenliği ile ilgili paylaşımlar yapacağım :)

2017 ile 2019 arasında standart kullanımda çok büyük farklar yok hatta 2016 ile arasında bile çok büyük farklar barınmıyor. Yaptığım kurulumlar sebebiyle 2019 benim alışık olduğum bir sürüm. Tabii ki düşük sürümlerle arasında yinede performans farkları mevcut. Güvenlik konusunda da kesinlikle ve kesinlikle en yeni sürüm her zaman en güvenli sürümdür. Çoğu kullanıcı hala multimodule kurulumu yapılmadığını düşündüğü için windows server 2008r2 ve sql server 2014 kullanıyor ama tamamen söylenti :)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Kurulumu 2017'ye benzer bir kaç ufak farklılık var ancak gerekirse yardımcı olurum :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bu arada bu dökümandan 2019'daki yenilikleri inceleyebilirsin;

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!

Geri
Üst Alt