Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Databaseden Npc Kaldırma

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba Arkadaslar Db de Gereksiz Npcler var Ben Bunu Toplu Quary ile Sildim Fakat GS Hata vermeye basladı Sildim Tabloların Uyarısını verıyor Dbyi Geri Cektim fakat Ref Commondan Tamami ile Sildimdimde ise GS Tablolarda Sunlar Eksik Diyor Kompile Nasıl Kaldırabilirim ?? Varmı Bildiginiz Quary ??

Daha sonra size lazım olacak bir şeyi tamamen DB'den silmenize gerek yok.
Service 0 yapmanız yeterli olur GS bunu okumayacaktır.

Aynı şekilde RefNest'te girdisi olmayanı da Tactics ya da Hive'den okumayacaktır.

Yerinde olmayanı/varolupta yerinde bulunmayanı geri getirmek için ise öncelikle ObjCommon ID'yı bulun, bunu Tactics'te bulun ve RefNest'te arayın.
Service 0 ise açın, RefNest'te hiç bi şekilde yoksa clean DB'den çekip, RefNest'e yapıştırın. Sorun çözülecektir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt