Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü DB Yedek alma

Conqueror

Vsro/Database-Editör
.
Web sitesi
www.google.com
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar uzun zamandır yabancı server kovalıyorum(thailand) şuan oyuna girip gm oldum ve smcden tam yetki var önümde açık. DB yi nasıl çekebilirim lütfen biri öğretebilirmi? Oldukça güzel + birkaçtane daha var TH serverleri genelde bilen bilir. Biri öğretsin şu çekme işini paylaşım da yapacağım.

Arkadaşlar uzun zamandır yabancı server kovalıyorum(thailand) şuan oyuna girip gm oldum ve smcden tam yetki var önümde açık. DB yi nasıl çekebilirim lütfen biri öğretebilirmi? Oldukça güzel + birkaçtane daha var TH serverleri genelde bilen bilir. Biri öğretsin şu çekme işini paylaşım da yapacağım.
hack forumu değil malesef burası :D

Oyla 0
Databesa Hacklemen İçin Öncelikle Panelin Admin Paneli Hacklemen Lazımki Databesa Yedekleyebilesin Admin Panelinde Tüm Yetki Olucagı için Hertürlü işlemleri Yapabilirsin Ancak Smcden Port Sisteminden Gm Gibi Takılabilirsin Asıl iş Admin Panel Ve Sunucu Hacklemekten Olur.

Oyla 0
Biraz bilgi gerektiren bir iş ama ftpde bir açık var ise eğer .bat tarzında bir keylogger oluşturup bilgisayara yüklendiği anda çalıştırılması sağlanıp virüs bulaştırılıp istenen herşey yaptırılabilir. Cimo dosyaları bu şekilde çalınmıştı. :)

Oyla 0
Biraz bilgi gerektiren bir iş ama ftpde bir açık var ise eğer .bat tarzında bir keylogger oluşturup bilgisayara yüklendiği anda çalıştırılması sağlanıp virüs bulaştırılıp istenen herşey yaptırılabilir. Cimo dosyaları bu şekilde çalınmıştı. :)
:(

Oyla 0
Ftp bağlantısı kurdum sadece guild amblemlerin bulunduğu klasöre erişim vardı keyloogera gelirsek bilgim yok :D

Oyla 0
Geri
Üst Alt