Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü SQL Server Yedek Hakkında

Sorunun çözümü için yapılacak adımlar.
1.Adım SQL Server 2000 versionunu kuruyoruz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradan indirebilirsiniz. kurulum yapıldıktan sonra enterprise açıp databaselerimizi restore ediyoruz.
eğerki yüklemede hyperlink hatası alırsanız pencereyi kapatmadan overwriteexisting seçeneğini tıklıyoruz daha sonra .mdf .ndf yollarının yerini c:\sr_accountdb.bak olarak gösterdiğinizde sorunsuz yüklenecektir. yükledikten sonra enterprisemanageri kapatıyoruz.
2. Adım SQL Server 2008
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kuruyoruz kurulum yapıldıktan sonra Database bölümüne tek tek sr_accountdb sr_china_cs sr_china_cs_log dblerini oluşuturuyoruz oluşturduğumuz databaselerin üzerine sağ tıklayıp restore database diyoruz yine üstte yaptıgımız işlemi bunada yapıyoruz owerwriteexisting seçeneğini tıklayıp .mdf .ndf uzantı yollarını c:\ bölümünde neredeyse oraları giriyoruz. ve databaseler yüklenmiş oluyor.
Eğerki bu adımları yapıp hala sorun yaşayan arkadaşlar konuya yaşadığı sorunu bildirsinler yardımcı olmaya çalışayım. Herkese iyi forumlar.

Geri
Üst Alt