Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

100 Cap DespOnline | 100 Cap EU/CH Database

Memo'yu sene 2010'da falan kullanıyorduk, sene 2021. Memo'ya devam mı?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
hehe fazla muhabbete gerek yok kullanan lara dikkat etmelerini söyledim memo yu örnek verdim sen kullanmıyor olabilirsin bunun gibi birçok prosedur mevcut kale savaş bittiğinde ve benzeri sadece önemlimini alamıyacağınız dbler kullanıp risk almayın demek istedim paylaşılmasına izin verildiyse önlemide alınmıştır

Burda paylaşılan DB'lere bir garanti verilmiyor. Burda paylaşılan DB'leri kullanmak zaten risk. Sadece içeriğinde bulunan verileri, itemleri, petleri vb. çekip kullanmaları için paylaşılıyor. Her zaman önerimiz "kendinizin düzenlemediği, içeriğini bilmediğiniz şeyleri %100 sorunsuz diye kullanmayın."

Ek olarak gerçek amonyak54 olduğuna da gram inanmıyorum. :D

Tehdit eder konuşmasaydın efendi gibi gelip bana söyleseydin halden anlar ve konuyu kaldırırdım ama görüyorum ki durumlar öyle değil tehditler havada uçuşuyor tebrikler çok güzel açık verdiniz açık ancak bu kadar verilebilinirdi size helal olsun diyor ve sizi 3 evetle uğurluyoruz

Ben bu çocuğu az çok biliyorum. Görkemin yanında gezen tiplerden :D Hatta ortak açtıkları bir serverda vardı geçtiğimiz sene olması lazım ama 2-3 gün bile dayanmamıştı. :D

ps: Sen önce server yönetmeyi öğren sonra backdoor koyarsın kanka. :D

doğrudur :D biz 2 3 gün dayanamadık o yüzden hala piyasadayız terzi kendi sökünü dikemez misaliyiz yapacak bir şey yok :) server yönetmek farklı birşey backdoor farklı bir şey ama sen bilirsin yinede dikkat et :) yaptığın emeklerin çöp olmasın bu db mesela işe yarayacak bir prosedür var arkadaş listene eklediğin kişilerin yanına gitme gibi şuanda maxiguard özel reverse deki gibi :) çözebilen kullanabilir

Evet yanlız mesaj yollamada sınır var onuda iptal edilmesi lazım önerim bot karakterınız var ise tetiklenen bir prosedürü ona yazmanız daha sağlıklı calısır buradakı kodda arkadaş listesine ekli ise o karakter yanına direk ışınlanma mevcut ama arkadaş ekleme de sınır var aynı mesaj eklemedeki gibi onları da iptal etmeniz gerekir

Geri
Üst Alt