Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Donwhang Caveye Premiumlu nasıl giriş yaptırabilirim ?

Türk Lirası
0.00₺
Selamun Aleyküm , Donwhang caveye reverse - teleport vs hertürlü girişin premium şartlı olmasını istiyorum. aradım biraz ama yapamadım fikir verecek varmı ?

Guard : Maxiguard kullanıyorum. guard üzerinden biraz kafam karıştı nasıl yapacaz.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Reverse triggeri ile reversenin her türlü kullanımına müdahele etmek mümkün. Örnek:

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

fakat dediğiniz gibi dw girişi bir teleporttan ziyade özel bir sistem olduğu için bunun kontrol edilebileceği bir sistem mevcut değil. Bunun için aklıma gelen tek yöntem dw cave'e girildiğinde, spawn triggeri ile premium kontrolü yapılması ve premium yoksa kapı dışarı edilmesi. Reverse ile zaten girilemez, premiumsuz da o kırmızı çemberle girmeye çalışan girer girmez dışarı atılır.

Oyla 0
Reverse triggeri ile reversenin her türlü kullanımına müdahele etmek mümkün. Örnek:
Sanırım en temizi ayrı bir premium oda oluşturmak değilmi ?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Ben bunu nasıl kendime göre dolduracagım :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Dw caveye şart getirmekten vazgeçtim çözüm yolu bulamıyorum..

Oyla 0
Arkadaşlar yapamazsın demişler fakat yapılamaz birşey yoktur dostlar, doğru kişi doğru yerde olduğu sürece mümkündür, silkroad serverinin çoğu kaynakları .dll ve .exe olsa bile bunları ters mühendislikle zorda olsa editlemek mümkün, (bakınız. florian0 'ın çalışmarı) , silkroad'da OOP tasarlanmıştır ve bu ışınlanma fonksiyonunu overload ederek küçük bir sql sorgusu ile sorunuzun cevabı olucağını düşünüyorum

Oyla 0
ben regionlar için bir prosedür oluşturdum bu prosedürü tabloya bagladım tabloya regionları ekleyip premium vs kapatıyorum açıyorum istedigim zaman

Oyla 0
Geri
Üst Alt