Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Dres ekleme her konuya baktım istediğimi bulamadım

Türk Lirası
0.00₺
Vsro clean database ve clean clientle kurdum fakat elimde clean client oldugu için f10 da bazı dresler gözüküyor eski dressler clean databasenin rebobjcommonun içinde farklı dressler var fakat onları aktif ettiğimde clieant acılmıyor sorunu biliyorum ama çözemiyorum clean client oldugu için databasedeki dreeslerin bsrleri clean clieantte gözükmediği için clieant açılıp hemen kapanıyor bu bsrleri nasıl yükleye bilirim bunların güzel anlatacak biri yokmu ya yardımlarınızı bekliyorum

Önce yedeğinizi alın.
Sorununuz F10'da dress tablarının görünmemesi ise, dress eklediğinizde chrash almanız ise tab kapalı olabilir... EK'te paylaştığım dosyayla yönergeleri izleyerek işlem yapın. Tab açıksada yine her ihtimale karşı bu işlemi yapmanızı tavsiye ederim.

Sorun bu yazdıklarımdan farklıysa o dresslerin konsoldan düşürülüp üzerinize takılabildiğinden emin olun. Chrash alırsanız dosyaları eksiktir data.pk2'de. Tavsiyem Isro data kullanmanız olur. Müzik çalmaz o zaman da.. Güncel açık bir oyundan da RegionInfo çekebilirsiniz. Müzik kısmı çalışır diye tahmin ediyorum.

Isro'da ve vsro veritabanında olmayan dressler var... bahse konu dressler onlarsa yanlış yerdeyiz.

Ekli dosyalar

Oyla 0
isroda olan new dressler yok işte herşey acık f10 tabları acık üç beş dress var oda vsro dreslerı eski yeni bir tane ekleme istioyrum data.pk2 de gözükmüyor herhangi bir dress indiyorum bu dsj bsrleri nasıl atabılırım sorun oo vsro files dosyalarına atıp nasıl update ederbılırım media.pk2 dosyalarını demıyorum bsr ddj dosyalarını dıyorum tx dosyalarını atamayı bılıyorum

Oyla 0
Öncelikle şunu belirtmek isterim. Bir oyundan dress pet avatar almak biraz daha bilgi sahibi olmanızı gerektirir.
Ayrıca öncelikle db'e ekleme yaparak sonra bunları mediaya atmanız gerekiyor. Patch işlemi de burada başlıyor.

Files içinde bulunan patch_internal klasörünü bilgisayarınızda bulunan oyununuza ait client klasörü gibi düşünün.
Oyun klasörünüzde ne varsa her şeyi patch_internal içinde ona göre sıralamanız gerek.
Dikkat etmeniz gereken kısım.. patch için hazırladığınız klasör isimleri büyük harf ile başlamamalı!

Dress ekleyecekseniz iconların yolları RefObjCommon üzerinde item/avatar/mall_herhangibirdress.ddj ise
klasör yolu mesela şudur:
patch_internal içinde media/icon/item/avatar ve avatar klasöründe de ddj'ler.
icon klasörü cantanız ve npcdeki görünümdür. icon64 ise F10'daki görünüm için.

data kısmı ise yine

patch_internal\data\mtrl\item\etc yine etc içinde ddjler.
mtrl ani prim skel gibi klasör yolları da aynı şekilde..
paylaşılmış avatarlarda data yoluna pek dokunmaz... paylaşılan data klasörünü hep patc_internal içine direk atarsınız.

Ayrıca media kısmında textdata klasöründeki textdata_object ya da skilleffect gibi txtlere ekleme yaparsınız direk atmazsınız.
Anlatabildiğimi düşünüyorum.
Kısaca.... Oyun klasörü içindeki yerleşimin aynısı patch_internal için geçerlidir.

Patch sonrası patch_internal içeriğini silebilirsiniz ama
9_22 ,
patch_internal_comp,
download_files
klasörlerine dokunmayın. Yoksa oyuncular daha önceki patch'leri alamaz.

1636577073520.png

Oyla 0
senden allah razı olsun kardeşim patch konusunda birşey kalmadı files dosyalarınıda anlatığın içinde teşekkür ederim o konuda düşüncem kalmadı

2. Sorum ben npcedit programı ile bir dress editliyorum sonra patch atıyorum patch yüklüyor star gelir f10 tablarım yine acık o düşünceye girme client acılıp kapanıyor bu konuda fikrin varmıdır ne yapmalıyım cevabını bekliyorum

Oyla 0
NPC programına ait ayarlar var. Otomatik ID ve indexleri ayarlarsanız sorun kalmaz.. NPC'ye eklediğiniz dresslerin ID ve indexleri'leri, programın işlediği 4 tabloya otomatik sıralamayla işlenmediğinden hata alıyorsunuz.
Programın SQL DÜZENLE arayüzündeki bilgileri dikkatlice okursanız mediada alma ihtimaliniz bulunan hatalardan da kurtulabilirsiniz.
Alttaki video sorununuzun çözümü:

Oyla 0
Video baştan sonra kadar hepsini yaptım aynısı patch attım update etti star diyorum cileant acılıp kapanıyor anlamadım gitti herşeyi yapıyorum olmuyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bsrleri tek tek yüklemenize gerek yok
Orjinal silkroad (İSRO) Data pk2 kullanmaniz yeterli olacaktir..

Hatta isro datapk2- mappk2 - participlespk2
Üçünüde kullanmanizi tavsiye ederim daha sonraki eklemelerinizde hic bir sekilde crash olmazsiniz
Cunku ekleyeceginiz verilerin %90 ı isro da mevcut zaten
Peki isro varmı elinizde bildiğiniz client

Oyla 0