Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Npc Dres Ekleme Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tc_ComanDo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

Tc_ComanDo

3463
Merhaba.
Npc ye oyunun kendi içinde bulunan dres'leri ekledim gerekli satış fiyatı vs işlemlerim bitti sonra partch ettikten sonra oyun normal açılıyor npc'ye girip almaya çalıştığımda dissconnet hatası alıyorum sorunum için yardımcı olurmusunuz.
bu işlem baştan mı yapmam gerekir yoksa bunu düzeltebilirmiyim. teşekkürler.

f10 işlemlerine hiç başlamadım daha.
NPC Programı ile Oyundaki Mevcut Dresler ve Diğer Dres Parçaları Vardı Onları Tek Tek Ekledim. Hepsini 1 Gold şeklinde ayarladım.
Sonra Media txt lerini aldıktan sonra partch ettim giriş yaptığım.
Sonra NPC den herhangi bi Dres veya Parçasını almaya çalıştığımda Dicconnet Hatası Alıyorum. (Ekran'a gelen hata yani) direk kapanmıyor.
Farklı Bir İşlem Yapmadım.

Oyla 0
Sorunun npc'deki slotlardan kaynaklı.
Senin almak istediğin item o slotta gözükmüyor bu yüzden dc yiyorsun.

Öncelikle vsro npc programından Npc Düzenle ve işlemleri tamamlanmasını bekle.

Düzenledikten sonra programı kapat ve tekrar aç.
Sonra ilgili npc'ye girip dresslerin olup olmadığına bak eğer duruyorlarsa, dosya çıktılarını alıp clientine geçir.

Sorun devam etmemesi gerekli, eğer çözülemezse 17:00'dan sonra rdp ile kontrol edebilirim.

Oyla 0
Oyla 0
Geri
Üst Alt