Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Npc de satılan 1 gold itemler drop yoluyla düştüğünde 1 golda satılıyor.

Türk Lirası
0.00₺
Agalar bu npc de 1-8-16 gibi itemler npc de 1 golda satıyorum.
Ama drop dan düştüğünde de bunlar 1 golda satılıyor. sadece ara itemler var onlar normal kendi fiyatında satılıyor çünki onların herhangi bir girdisi değiştirilmedi.

Bu sadece Dropdan düşenlerin ayarını yapabilecegimiz bir sistem varmı ? yani npc de alış-satış 1 gold. ama drop yoluyla düşerse normal fiyatlandırma tarzında.

Burdaki hatan şu sen yada DB'yi kullanan bir başkası Npcdeki itemleri 1 Gold yapmak yerine hiç uğraşmamak adına bu Degree aralıındaki stunları 1 Gold olarak güncellemiş , daha sonra VsroNpc Programı ile SQL düzenle yapıp verileri güncellemiş.
Droptan düşen itemler dahi 1 gold olarak düşüyor.
Bu kodlar hangi Degree aralığını temsil ediyorsa aynı işlemi ters mühendislik delete komutu ile sildirip clean bir veritabanından çekerek eski haline getirebilirsin , hepsi bu..

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Kanka Auto Ekipman olunca oyunda şehre gelen olmuyor pek fazla :D ben şehirin de dolu gözükmesini item alış vs yaparken istedigim için :D Biraz gaddar yönetici gibiyim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Güzel Tespit. ama o ters mühendislik işini yapacagım. Clean tablo ile Bendeki o aralıkları tespit edip Query ile karşılaştırıp bendeki eksik olanları yani 1 gold olanları cleandaki olanlar ile güncelliyecegim. en mantıklısı bu.

Oyla 0
bence en kolay yapabileceğin 10 dg itemler mi son örneğin 10 dg itemleri kopyasını yap 1 golda koy eskisinide eski gold haline getir bitti gitti :D max 30 dk nı alır

Oyla 0
Clean DB de Alış ve Satış kısımları normaldir. Eğerki Clean veriler ile bendeki verileri karşılaştırıp '1' Gold olanları cleandb deki veriler ile değiştir yaparsam düzelir. ama bu sefer de npc deki itemlerin alış ve satışını 1 gold yapmam gerekecek. bu da @iMonarch 'ın dediği gibi RefPriceOfPolicy den yapacagım da. ordan alışı ayarladık diyelim. geri satarken benim orjinal ayarladıgım gibi satacak ?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

npc 1-9 DG İtemlere Orjinal fiyatlar ile alamazlar :D gold sistemi yerlerde ayarladım ondan 1 golda koydum :D :D

Oyla 0
Oyla 0
Geri
Üst Alt