Arkadaşlar serverimde şans oranları ayarlıyorum itemler düşüyor fakat istediğim düzeylerde değil veya farklı sistemlere geçiyor mantıklar.
Bana yardımcı olabilecek varsa bu yorumun altından veya ö.m yoluyla bana ulaşırsa sevinirim
Sorum şu şekilde
Drob groupları ayarlıyorum sorunsuz bir şekilde
5k mobda 1 düşmesini istiyorum ve değeri şu şekilde yazıyorum : 0,0002 = buda 10 k'da 2 tane demek oluyor ve işi şans oranına bırakıp 5 k'ya tekabül ediyor.
Eee sorunsuz bir şekilde ekledim fakat denerken her hangi bir itemin düştüğünü göremedim.
Bir ara delirdim saymayı bıraktım deli gibi atmaya başladım zoe kodu ile 100 K ya yakın o zaman 3-4 tane düştü.
Bu da 100 k'da 3 demek olur ki 30 K mobda 1 taneye tekabül eder.
Bu şekilde olmasını istemiyorum.
Oranlarım şu şekilde olacak.
sos item: 5k'da 1 adet - 0,0002
moon item: 30k'da 1 adet - 0,00003
sun item: 100k'da 1 adet - 0,00001
Bide sun item için ayarlama yaptığımda 1E0-5 gibi bir oran çıkıyor. SQLde bu değer işlev görüyormü bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa ve ö.m yoluyla bana ulaşıp sorunumu çözmemde yardımcı olursa çok mutlu olurum. İyi forumlar.
Bana yardımcı olabilecek varsa bu yorumun altından veya ö.m yoluyla bana ulaşırsa sevinirim
Sorum şu şekilde
Drob groupları ayarlıyorum sorunsuz bir şekilde
5k mobda 1 düşmesini istiyorum ve değeri şu şekilde yazıyorum : 0,0002 = buda 10 k'da 2 tane demek oluyor ve işi şans oranına bırakıp 5 k'ya tekabül ediyor.
Eee sorunsuz bir şekilde ekledim fakat denerken her hangi bir itemin düştüğünü göremedim.
Bir ara delirdim saymayı bıraktım deli gibi atmaya başladım zoe kodu ile 100 K ya yakın o zaman 3-4 tane düştü.
Bu da 100 k'da 3 demek olur ki 30 K mobda 1 taneye tekabül eder.
Bu şekilde olmasını istemiyorum.
Oranlarım şu şekilde olacak.
sos item: 5k'da 1 adet - 0,0002
moon item: 30k'da 1 adet - 0,00003
sun item: 100k'da 1 adet - 0,00001
Bide sun item için ayarlama yaptığımda 1E0-5 gibi bir oran çıkıyor. SQLde bu değer işlev görüyormü bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa ve ö.m yoluyla bana ulaşıp sorunumu çözmemde yardımcı olursa çok mutlu olurum. İyi forumlar.