Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Satış Dsgn Oyun ve Edit Hizmetleri | Fransa Lokasyon | Kaliteli Hizmet | 7/24 Teknik Destek |

mütevazi arkadaşıma gönülden teşekkür ederim. ilgi ve bilgi konusunda kendisinin açık ara önde olduğunu kanıtladı. inatçı olmasa gerçekten mükemmel bir insan evladı :)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Estağfurullah Mükemmel insan asla yoktur İnsan Beşer Elbet Şaşar
Dipnot:İnsanız hata yapabiliriz önemli olan hatamızı kabul edip özür dilemektir.
İnatçı olduğum doğrudur üzgünüm keçi kadar inatçıyım :D bu inat herkesin öğrenmesi bilgilenmesi için tabiki :)

Her yerde bahsettiğim gibi sunucuyu paylaştırmadan hakkıyla veren bir arkadaşım. Güvenle öneriyorum 🤗

Kalite asla tesadüf değildir , işini hakkıyla yapanın her daim yanındayım sende bu haklardan birine sahipsin güven sadakat herşey mevcut kimsenin maşası olmadan yürüdüğün bu yolda hayırlı işler bol kazançlar dilerim.

Semih kardeşimiz bu işin hakkını veren nadir kişilerden olduğunu düşünüyorum. gayet mütevazi ve çok ilgili cana yakın birisi kesinlikle tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt