Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Dungeon Taşı Hk.

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba, konuları baya taradım ama bununla ilgili birşey bulamadım bilen biri yardımcı olursa eğer sevinirim.
Şöyle bir sorunla karşı karşıyayım 2 adet dungeon yaptım triggerler vs sorunsuz herşey çalışıyor fakat. Bu 2 dungeon taşının birbirinden bağımsız çalışmasını istiyorum örneğin party dungeona girdikten sonra solo dungeon taşını açamıyorum çünkü birbirine bağlı çalışıyor taşlar. Bunu nasıl çözebilirim taşları birbirinden nasıl ayırabilirim?

Arkadaşlar merhaba, konuları baya taradım ama bununla ilgili birşey bulamadım bilen biri yardımcı olursa eğer sevinirim.
Şöyle bir sorunla karşı karşıyayım 2 adet dungeon yaptım triggerler vs sorunsuz herşey çalışıyor fakat. Bu 2 dungeon taşının birbirinden bağımsız çalışmasını istiyorum örneğin party dungeona girdikten sonra solo dungeon taşını açamıyorum çünkü birbirine bağlı çalışıyor taşlar. Bunu nasıl çözebilirim taşları birbirinden nasıl ayırabilirim?
Item tablosunda aynı type idleri kullandığı için Timedjob tablosuna o taşın verileri işleniyor ve 1 taş açabiliyoruz. Daha önce denedim ama togui taşı ile diğer fgw taşlarını karşılaştır dene belki çözümü olur.

Oyla 0
Her dungeon için ayrı bir FGW taşı eklemelisin hanamide görmüştüm commondakı aynı tası kulanırsan hep aynı sure ıle karsılasırsın

Oyla 0
Geri
Üst Alt