Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

ecSRO Paylaşım Ecsro Auto Pot Programı

Yonetici olarak calistirmayi denediniz mi?
Oylede olmuyorsa filter ile kendiniz oto pot sistemi yapabilirsiniz
Bende onun uzerinde calisiyorum yapilmasi zahmetli ama mumkun :)

Kısmen çalışıyorum evet. Oto pot olayı için çalışıyorum biri için

o uygulamayı yönetici olarak çalıştırınca yine oto pot basmıyor mu?

Piyasada var olan pot programların çoğu süre bazında çalısıyor yada tuşa basmalı.Çalışan programlar var ama bana tuşa basan yada süreli lazım değil hp mp degeri düşünce basan olmalı paket tarzında yani

Program kullanılırmı bilmem mecbur kalınmadıgı sürece kullanılmıyor + ecsro için yapılan autopotlarin hepsi keypress şeklinde exeleri packet şeklinde olursa saglıklı olacagını düşünüyorum. eğerki ecsro üzerinde çalışıyorsunuz "T" yani AutoPotion yerleri serverde aktif bir şekilde @Parzival baya bir araştırma yaptık ( ddjleri, 2dtleri, ollydbg komutları felan ekli) Fakat T tuşunun işlevi yok herhangi bir komut döngüsü yok galiba Şahsen dosyaların içleri biraz araştırılırsa aktif edileceğini düşünüyorum.

Geri
Üst Alt