Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

ecSRO Paylaşım Ecsro Client, Db, Files 2020

Geçmişte açılmış bir yabancı serverda ecsro'yu deneyimlemiştim. Gayet güzel haz vermişti.
Öğrenmek istediğim kısımlar şöyle;
1- Kurulum ve editler vsro dosyaları ile aynı mı ?
2- SQL sürümü kaç istiyor ?
3- Mevcut bir guard var mı ?

Bu arada en önemli kısım ise; paylaşım için teşekkürler :)

DarkSlayer paylaşılan dbyi kurup denediniz mi acaba?
bi ara ecsro db client denemiştim ama özellikleri çok kısıtlıydı ve hatalarıda vardı düzeltemediğim için bırakmıştım :(
kurulum vsro gibiydi ona bakarak yapmıştım ama hataları vardı fortress war olmaması çok kötüydü

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Konuyu biraz önce okuyup mesaj yazdım. Akşam üzeri indirip denemeyi düşünüyorum ama insan bilgisi olmadığı bir konuda tereddüt ediyor. Yani otopot sorunu haliyle botlar sayesinde çözülebilir diyelim ama kale savaşı olmaması cidden düşündürücü. Bakalım, bu sorular kafamı meşgul ede dursun akşam karar veririm. Guard büyük sıkıntı tabi.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Kurulum Vsro ile aynı oyunda sorun olursa buradan dıle getırın elımden geldıgınce yapabılecegım bırsey ise duzeltip size upload yapabılırım.Evet fortres war malesef yok .Guard için bildiğim kadarıyla PHpot destekliyor .Oto pot malesef yok yukarıda da belırtıgım gıbı aslında assembly dılıne hakım olan bırının sadece yenı bir komut olusturması belki 30 dk sını alacaktır otomatık sistemi için fakat kimse Ecsro ile ugrasmadığı için üzerine düşülmüyor.Yakın zamanda Ecsro için birşeyler yapmaya başlayacagım kodlama ögrenmeye başladım kendimi geliştirip birşey çıkarabilirim ılerleyen zamanlarda umarım

arkadaşlar merhabalar isro nun 1.027 clienti ile ecsro files denedim geçen yıllarda birisi yapmıştı ve bu client de oto pot ekli sro_cliet ile db uyuşmazlıgı var bunu nasıl çözebiliriz karakter oluşturuluyor fakat start deyince client crash oluyor

Ekli dosyalar

• SRO[2020-04-02 12-36-28]_22.jpg
    SRO[2020-04-02 12-36-28]_22.jpg
    118.2 KB · Görüntüleme: 81
Geri
Üst Alt