Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Ecsro için Guard

2 files arasindaki paket farkliliklari cok yoktur fikrimce lakin ecsroda fw yok. Yapacagin masraflar bosa cikabilir? Ha dersen ki cok butcem yok free srcli guardlarla deneme yapabilirsin ecsro icin
botlardan dolayi topluluk sadece vsro ya yogunlasti 9 senedir

Banada oyle geldi ne sorsam cevabını vermıyor ya bılmedıgınden yada biliyorda kımseye bısey soylemıyor.Değişik biri

@Empire1453 görüştüm guard yapmıyormuş malesef dıger arkadaşlar ile gorusmedım kendılerıde etıketlediğine gore bişeyler soylemek ister diye dusunuyorum

Ben de Guard yapmıyorum (zaten maxiguard dışı iş almıyorum). Maxiguard da vsro destekliyor sadece. İlerde belki csro-r desteği gelebilir ancak ecsro gelmez.

Bu arada tavsiye ister misin bilmem ama sanıldığından çok daha fazla bug var ecsro dosyalarında. Kullanmanı önermem.

sarko güzel demişsinde içindeki 2005 oldu öldüremiyorum vsro ile ec yan yana gelınce tabıkıde ec oluyor amacım zaten piyasada tek olabilmek butun buglarını çözebilmek sen benden daha iyi bilirsin vsroda da o kadar cok bug yokmuydu sizler onu birer birer fixlemediniz mi.Yani bana şu diyebilirmisin fixlenirse iş görür mü

@Parzival Guard hakkında baya bir konuşma dönmüş. Yaklaşık 3 aydır konu hakkında bir yorum olmadığından dolayı #ECSROÇözümlenenBaşlıklar bölümüne gönderiyorum konunuzu.

Geri
Üst Alt