Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü EDİT İÇİN VDS SEÇİMİ

isim vermem yasaksa silebilirim. Keyubudan aldım suan gayet kaliteli ve hızlı gecenin 12 sinde teslim ve kurulum yaptılar.
alternatif siteler her zaman iyidir hem bu sitedede konusu var zaten deneyimlerini onun konusuna aktarırsan daha güzel olur
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

ygs bilişimden aldım emre hocamın sunucuları baya iyidi sonra ufak bi işim oldugu için ucuz bi sunucu aradım maktosmu neydi 50tlye aldım googleyi acmıyordu bu keyubuyu yeni gördüm bende deneyeceğim :D

ne güzel bi sistem yok bekle 1-2 saate şu kurcak bu kurcak derdi yok ( sonra kurulumu düzgün yapmayıp sunucuya bile girememezlik gibisinden sıkıntı yok) tak diye 1 dakikada kuruldu burdaki 10-30 yazısına bakmayın keyubu öneririm alacak kişiler discorddan ulaşırlarsa yardımcı olurum :D

1657967204155.png

ne güzel bi sistem yok bekle 1-2 saate şu kurcak bu kurcak derdi yok ( sonra kurulumu düzgün yapmayıp sunucuya bile girememezlik gibisinden sıkıntı yok) tak diye 1 dakikada kuruldu burdaki 10-30 yazısına bakmayın keyubu öneririm alacak kişiler discorddan ulaşırlarsa yardımcı olurum :D

Ekli dosyayı görüntüle 13861
keyubu sunucuları sro için uygun değildir 3 yıl aradan sonra keyubudan aldım lag delaydan geçmiyodu 10 15 kişide :Dysg bilişim der susarım

adam gibi kullanmayı bilmeyene en kral sunucuyu bile versen içine eder xD

keyubu sitesi bile gidiyordu makineler erişim kesiliyor edit için sadece belki oyun az kişi bile oynatmak için asla
sozlugun-en-seksi-kizi-oldugum-gercegi_2038446.gif

Geri
Üst Alt