Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ygs bilişimden aldım emre hocamın sunucuları baya iyidi sonra ufak bi işim oldugu için ucuz bi sunucu aradım maktosmu neydi 50tlye aldım googleyi acmıyordu bu keyubuyu yeni gördüm bende deneyeceğim
ne güzel bi sistem yok bekle 1-2 saate şu kurcak bu kurcak derdi yok( sonra kurulumu düzgün yapmayıp sunucuya bile girememezlik gibisinden sıkıntı yok) tak diye 1 dakikada kuruldu burdaki 10-30 yazısına bakmayın keyubu öneririm alacak kişiler discorddan ulaşırlarsa yardımcı olurum
ne güzel bi sistem yok bekle 1-2 saate şu kurcak bu kurcak derdi yok( sonra kurulumu düzgün yapmayıp sunucuya bile girememezlik gibisinden sıkıntı yok) tak diye 1 dakikada kuruldu burdaki 10-30 yazısına bakmayın keyubu öneririm alacak kişiler discorddan ulaşırlarsa yardımcı olurum