Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Eklemiş olduğum Uniqueler Attak yapmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Etotio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Etotio

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba hocalarım,
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
buradaki konuya göre unique eklemiştim.
launcheri açtıktan sonra bu hatayı alıyordum ve hiteffect dosyasını başka bir oyundan alarak patch atarak çözdüm.

Sorunum şu : Eklemiş olduğum uniqueler ben yürüdüğüm de peşimden geliyorlar, durduğum zaman üstümde duruyorlar. Saldırı/Attack yapmıyorlar, neden olabilir? Bizzat konudaki gibi ekleme sağlamıştım.

Skil efekt textini bir kontrol et tab sorunu var mı ? Boşluk olmaması lazim

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
@Thor skilleffect.txt dosyasını bu konuya göre düzenlediğim zaman ne kadar vurduğu gözükmüyor ama zehir filan işliyor.

bu konuya göre skilleffect.txt dosyasını düzenlediğim zaman Karkadann da hiç sorun yok.
Khulood 'da tüm skiller görünüyor sadece yere vurduğu zaman ne kadar attack vurduğu gözükmüyor.
Kidemonas 'ta ise bazı attacklar görünüyor ne kadar vurduğu gözüküyor ama bazen tam saldırırken Unique ortadan yok oluyor. Veritabanı kısımlarını atsam bir bakabilir misiniz?

RefObjCommon
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

RefObjChar
SQL:

RefSkill
SQL:

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Clean hocam skilleffect.txt dosyasını yukarıda belirttiğim gibi değiştiriyorum birisinde hiç ne kadar vurduğu gözükmüyor birisinde de khulood ve kidemonasta sıkıntı oluyor acaba mümkünse bana skilleffect.txt dosyası paylaşabilir misiniz ona göre düzenlesem

Oyla 0

Bu iki konunun _RefSkill paramları farklı acaba ondan kaynaklı olabilir mi ki? Ben ilk konuya göre yapmıştım.

Oyla 0
Geri
Üst Alt