Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Eklemiş olduğum Uniqueler Attak yapmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Etotio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Etotio

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba hocalarım,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradaki konuya göre unique eklemiştim.
launcheri açtıktan sonra bu hatayı alıyordum ve hiteffect dosyasını başka bir oyundan alarak patch atarak çözdüm.

Sorunum şu : Eklemiş olduğum uniqueler ben yürüdüğüm de peşimden geliyorlar, durduğum zaman üstümde duruyorlar. Saldırı/Attack yapmıyorlar, neden olabilir? Bizzat konudaki gibi ekleme sağlamıştım.

Merhaba hocalarım,
buradaki konuya göre unique eklemiştim.
launcheri açtıktan sonra bu hatayı alıyordum ve hiteffect dosyasını başka bir oyundan alarak patch atarak çözdüm.

Sorunum şu : Eklemiş olduğum uniqueler ben yürüdüğüm de peşimden geliyorlar, durduğum zaman üstümde duruyorlar. Saldırı/Attack yapmıyorlar, neden olabilir? Bizzat konudaki gibi ekleme sağlamıştım.
dm attım vsrodan oraya bi any at bakalım

Oyla 0
Teşekkür ederim db ve media yedeklerini import ettim sıfırdan tekrar eklemeye çalışacağım eklerken yine aynı konudaki dosyalardan ekleme sağlayacağım dikkat etmem gerekenler varsa bildirmeniz benim için yeterli olacaktır
Media ile db girdileri aynı olsun

Oyla 0
Örneğin refobjchar daki skili isyutaru skilinin aynisni ekle o moba db tomedia yap charakter data 4500 u at pachle vurursa yeni eklediğiniz skili eklerken birşeyleri yanlış yapmışsınız demektir

Oyla 0
Geri
Üst Alt