Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Eklenen Maplerde Işınlanınca Client Kapanması

Türk Lirası
0.00₺
oyunumda 4-5 adet clone map ekli shambala vs ekli alexten teleporttan ışınlanınca shambala bölgelerine dc veriyor
1 adette dimensional ekli oraya gidiyor fakat teleporta yaklaşınca dc veriyor yine dump dosyasını ekte bırakıyorum neden nasıl oldupunu bilen varmıdır sadece dump veriyor gs shard harici hata görünmüyor.
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
1735131626809.png
tekrar girdiğimde oyuna girmiyor

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Şimdi bir kaç sorum var ayrıca bir de /worldstatus yazarak resim atar mısınız?

1- Shambala bölgelerine gidince 4 - 5 saniye sonra mı dc atıyor?
2- Dimensional tarafına gidiyor dediniz dump içerisinde extra bir ASSERT mevcut değil ama yine de gidince teleport yaklaşmadan bir kaç mob kesip mobların spawnladığını kontrol eder misiniz? Ram yoğunluğundan olabileceğini düşünüyorum %100 değil ama

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
shambalada direk ışınlanmaya bastığım an kapanıyor dimensiyonelde bir kaç mob kestikten sonra atıyor teleporta yaklaşınca
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

1gs de 110k civarı mob var test olduğu için 3x e gerek duymadım dimensiyonel haric shambalada felan slot yok
1735132221637.png

Oyla 0
Geri
Üst Alt