Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Ekran Kartı hatası ??

Türk Lirası
0.00₺
Selam
Tw sro ile ilgileniyorum. Serverda 2 gün önce hiçbir sorun yoktu fakat bugün client start verdıgımde aşagıdaki görseldeki hata geliyor ve kapanıyor.hiçbir edit vs yapmadım.server tarafında da açtım orada da aynı şekilde.
başka private server indirip açıp oynayabılıyorum.
server dosyalarını degıstırdım düzelmedi.aslında bu sorunun ekran kartı hatasımı onuda bilmiyorum araştırmalarımda ekrankartı güncelleyin vs diyor.

çözüm önerisi olan varmıdır?

eee.png

Teleport loading ddj lerinden kaynaklabilir djj doğru şekilde çevrilmediğinden dolayı bu hatayı verebilir.(başıma geldi) :S oyuna sonradan eklenmiş tasarımları değiştir.

Oyla 0
Acapa çözünürlük ayarları çok mu yüksek de ? düşürüp denedinmi başka bir fikrim yok :)

Oyla 0
defenderi kapat silkersender.exeyi sil çalıştır dene baktın launcherla açılmıyor kesin açan edxloader olur edxloader ile açmayı dene

Oyla 0
Geri
Üst Alt