Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Login intro & Old Login - Siyah Ekran

kerimdag

İyilik iyidir
.
.
Türk Lirası
0.00₺
Selamlar china_whraf introyu eklemek istiyorum her zaman eklediğim ve yapılışı aşırı basit olan bir şey fakat saatlerdir siyah ekran sorunu alıyorum başka oyunlardan çektim paylaşılmış olanları denedim her yolu yaptım fakat bir türlü siyah ekran sorununu çözemedim başka haritalarda sorun yok fakat old map introda göstermiyor dataya baktım fakat siyah ekran atıyor varmıdır daha önce başına gelen diğerleri sorunsuz çalışırken china_whraf siyah ekran sadece // guard kullanıyorum aynı hata old login haritasında da var cilent güncel olanla değişti maxiguard üzerinden old giriş açıldı gerekli dosyalar old paket patch atıldı fakat siyah ekran
1708641009780.png1708641064091.png
image.png
1708641744078.png

Geri
Üst Alt