Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

100 Cap Electra Online 100 Cap Full

SQL 2014 kullandım ben sorunsuzdu.
Gerekli query'leri bulup account ve shard'ı temizleyin yaklaşık 1000 kişinin accountu ile birlikte paylaşılmış çünkü :))
1000 account olduğunu varsayarsak shard'ı düşünün :D
Birde Jangan çok editli o da kasıyor tabi ama oyun genel itibariyle kasmadan hızlı bir şekilde akıyor ilk açılışta biraz zordu ama Hazar 120 cap'in de db'lerini denemiştim o çok kasıyordu mesela account'u temizlediğim halde

SQL 2014 kullandım ben sorunsuzdu.
Gerekli query'leri bulup account ve shard'ı temizleyin yaklaşık 1000 kişinin accountu ile birlikte paylaşılmış çünkü :))
1000 account olduğunu varsayarsak shard'ı düşünün :D
Birde Jangan çok editli o da kasıyor tabi ama oyun genel itibariyle kasmadan hızlı bir şekilde akıyor ilk açılışta biraz zordu ama Hazar 120 cap'in de db'lerini denemiştim o çok kasıyordu mesela account'u temizlediğim halde
temiz account ve shard'ı buraya ekleyebilirsiniz konuya eklesin yetkili arkadaşlar
hem sql'e backup yaparken daha rahat olur

Sabah boyutu ideal boyuta düşürüp güncellerim linkleri ? 40 GB nedir öyle ?

Geri
Üst Alt