Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Electus Menu + Athena Filtresini Serbest

Hey Topluluk
Dosyaları satın aldıktan ve hatalı olduklarını gördükten sonra, bu buggy dosyalarını herkes için yayınlıyorum, böylece insanlar onlarla bir şeyler yapabilsin

Bazı bölümlerdeki yardım için @ florian0'a teşekkürler ve Dev_Kit'i serbest bırakın
@ athena1410 Filtreyi kim oluşturdu
@Electus ekibi Menüyü kim oluşturdu

..l .. to thaidu0ngpr0 Bu dosyaların% 75 hatalı olmasına rağmen% 100 çalıştığını ve menünün veya filtrenin yaratıcısı olmasa da buggy dosyaları için 300 $ istediğini söyledi.

Umarım birisi onunla bir şeyler yapabilir, eğlenebilir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

alıntı epwp , (NorseGodTyr)
Elinde bulunan var ise upload edebilir mi acaba? Database ile birlikte...

Hey Community
After purchasing the files and seeing that they are at fault, I publish these buggy files for everyone so people can do something with them.

Thanks to @ florian0 for help with some sections and release Dev_Kit
@ athena1410 Who created the filter
@Electus team Who created the menu

..l .. to thaidu0ngpr0 He said that these files worked 100% even though they were 75% buggy and asked $ 300 for buggy files even though he was not the creator of the menu or filter.

I hope someone can do something with him, have fun

excerpt epwp, (NorseGodTyr)
thank you

Geri
Üst Alt