Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Elinde temiz çalışan Gateway veFarmmaneger olan varmı?

Okadarini bilmiyordum doğrusu files dosyasi i erisinde sadece farmmaneger zararlı görünüyor taramada o yüzden ben ona bulaştı sanırım sadece diye düşündüm. O halde sizin dediğinize Göre bu uyarı normal birşey ve zararsız oluyor bu durumda. Ama yinede format atmam lazım sanırım tam temizlik için deyilmi? Yoksa programın yaptığı temizlik yeterli olurmu?
Hayır olmaz, ramnit virüsü her yere bulaşmaya devam eder. Şu anda açıkta (klasör içerisinde) bulunan tüm .exe'lerinizi silin.
Format atın, sonra tarama yapın (vsro filesleri seçmeyerek) var olanları temizlesin (sistem harici dosyalardan) sonra anti'yi kaldırın ve kurulumu verdiğim files ile yapıp devam edin.
Elinizde bulunan diğer fileslarıda silin, hepsi virüslü.

Hayır olmaz, ramnit virüsü her yere bulaşmaya devam eder. Şu anda açıkta (klasör içerisinde) bulunan tüm .exe'lerinizi silin.
Format atın, sonra tarama yapın (vsro filesleri seçmeyerek) var olanları temizlesin (sistem harici dosyalardan) sonra anti'yi kaldırın ve kurulumu verdiğim files ile yapıp devam edin.
Elinizde bulunan diğer fileslarıda silin, hepsi virüslü.
Tmm akşam deneyeceğim. En kısa sürede.

Geri
Üst Alt