Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Elixir düşmüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rhemecoh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
select*from _RefDropItemAssign where RefItemID in (select ID from _RefObjCommon where codename128 like '%REINFORCE%')

bu query i okutup sonuçlarını yazar mısın ?

Oyla 0
merktan kontrol ettim bana aitmiş :D

Kullandığım _RefDropClassSel_Reinforce ekte.
Kullanırsan sorunun çözülür, elixir rate başka bir yere bağlı değil.
Mob'lardan düşmüyorsa level aralığı önemli.

Bu, bana ait olan Reinforce içeriği.
Aynısını kullanıyorsan bilemicem, Hakan'ın sorun yaşadığı anda evdeydim, çekip ek'te sunmuştum.

Yok, farklı dosya içeriğine bakıyorsan da bilemem.

Ps. Hakan'ın sorun yaşadığı topic'te yorumunuz dahi bulunmamaktadır.

Oyla 0
Bu, bana ait olan Reinforce içeriği.
Aynısını kullanıyorsan bilemicem, Hakan'ın sorun yaşadığı anda evdeydim, çekip ek'te sunmuştum.

Yok, farklı dosya içeriğine bakıyorsan da bilemem.

Ps. Hakan'ın sorun yaşadığı topic'te yorumunuz dahi bulunmamaktadır.
Salla gitsin dostum kişi heryerden pay cikarirmis kendine :)

Oyla 0
Salla gitsin dostum kişi heryerden pay cikarirmis kendine :)
Yok estağfurullah, burada en ufak bir yazımı yanlış anlıyorlar, ben konuya açıklık getirmek istedim.

Halen daha benim diyebilir sorun yok, paylaşımın benim olduğunu biliyorum.

Oyla 0
😃 konudaki txt senin senin Txtyi ekledim yapamadım yada olmuştu ben farketmedim sonra discord özelden tüm drop ile ilgili tabloların txt vermesini istedim 😃 eklediğim txt buradaki konudaki onun 😁

Oyla 0
Yav ne uzattınız. Kendi konunda sana verdiğim txt'yi ekleyince çözüldü demişsin, burada şimdi hatırlamıyorum diyorsun. Her neyse, benim verdiğim de sorunu çözüyor, frenory verdiği de, imzamı atalım yaptığımız her şeyin altına. İnsanı sinir ediyorsunuz yemin ederim, sidik mi yarıştırıcam sizle.

Oyla 0
Geri
Üst Alt