Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Elixiri Uniqden siliyorum service kapatıyorum yinede düşüyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan codemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Diğer Tüm gereksiz dropları kaldırdım Uniqden elixirleri bir türlü kaldıramıyorum.
Bir serverde görmüştüm düşen elixir yerden alınamaz yazıyordu o ayarı nasıl yapıcam.

merhaba ; drop group tablosundan ItemGroupCodename128 stunundan oyuna eklenen droplar düşer ,elixir drobunu kaldırmak istediğin mob'un kodunu burdaki tablodan bulup kaldırmalısın bu işlem sonrasında elixir o mobID'ye düşmeyecektir.

Örnek olarak herhangi bir mob üzerinden işlem yaparak yola çıkalım

USE SRO_VT_SHARD select *from _RefObjCommon where CodeName128 like 'MOB_TQ_SNAKEMAN'

Yukarıdaki Query okuttuktan sonra sana verdiği ID 'yi _RefMonster_AssignedItemRndDrop aratalım.
USE SRO_VT_SHARD select *from _RefMonster_AssignedItemRndDrop where RefMonsterID like '14978'

69

Gördüğün gibi 3 RefıtemGroupIDsine tanımlı elixir drobu mevcut buradan bu kolonu silerek sorununu çözebilirsin.
Değişiklik sonrası Shard ve Gs'yi resetlemeyi unutma ;)

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
DropGroup tablosunu direkt ben kontrol ettim, ekli değil orada da, eğerki verdiği elixir kodları doğru kodlar ise yani standart olam elixirler ise ekli değil. Direkt mobtan düşen elixir mi diye sorduğumda o olduğunu söyledi haliyle groupta yok assign’da yok ? Nasıl drop olabiliyor gerçekten anlam veremedim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt