Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Şikayet ELVİNART DOLANDIRICIDIR !!

Türk Lirası
0.00₺
TASARIM İÇİN PARA ALDI 5 İŞ GÜNÜ İÇİN TESLİM EDİCEM DEDİ

SONRA BEN SANA PARANI İADE EDİCEM DEDİ KAÇ HAFTA OLDU 2 GÜN ÖNCEDE WHATSAPP'DAN ENGELLEMİŞ..

Adsız.png
.
.

Adsız.png

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Bu kişi, grafiklerimi yapmadığı halde benden nakit para aldı. Eles Online sahibi olarak durumu açıklığa kavuşturmak istiyorum; PSD dosyalarını yolladı ancak sözleştiğimiz işi tamamlamadı. Mesajlar hâlâ elimde duruyor ve bu durumu kanıtlayabilirim.

Ayrıca, @Sionist isimli bir arkadaşı da dolandırmış. Ben de bu kişinin mağdurlarından biriyim. Kendisiyle yüz yüze Bursa’da görüştüm ve nerede oturduğunu dahi biliyorum. Ancak, bu kişi için uğraşmaya değmez çünkü karakter sahibi olmayan birisiyle vakit harcamaya gerek yok.

Bu kişiyle çalışmamanızı tavsiye ederim.

Yukarda bahsedilen konu hakkında 1 kere konusacagım .
arkadas logo ve fiyat list icin sipariş geçti 2 adet logo tasarımı yapıldı 3 logo tasarımında işlem onaylanmadığı için tasarım işciliği kesilerek parasınının kalanını iade ettim dekont mevcut boş boş konular acma kardeşim.
yada aç kendin bilirsin.

@maksen121 (ElvinArt) dene dolandırıcıdır. İşleri yarım bırakıp ben sizin kölenizmiyim diyip işi bırakıp kaçtı. Benimde paramın üstüne yattı yaptığı işler logo 2 paylaşım görseli ve tanıtımın %30u bu adam iş veripte adam yerine koymaya gerek yok piyasada barındırmayın iş veripte sonradan üzülmeyin ! Para istemeye gelince hadi hadi diyip işe gelince yaylana yaylana 3 hafta işin %35ini anca yapabildi !

Geri
Üst Alt