Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Yeni başlayanlar için En Basit Yöntem ile Quest Ekleme

Selamun aleyküm.

Malûm scriptlerd kullanmadığımız 1-100+ birsürü görev var. Görev eklemeyi en basit yönüyle sizlere anlatacağım. Yapılan işlemler yeni görev eklemek değil. Orjinal scriptlerde bulunan questleri kendi istediğimiz npcye taşımak ÖDÜL,MOBKILL, GÖREV TEKRARI gibi fonksiyonlarını değiştirip 2dakika da eklememizi sağlıyor. Scriptler de varolan birçok quest sistemini bu yöntemle kullanabilirsiniz mantık yürüterek.

Adım adım başlayalım.

1.) Ben örnek olarak paylaşmış olduğum dosyalardan QUEST klasöründe bulunan @SN_QNO_WC_SPECIAL_1.lua dosyasını seçtim.

Ekli dosyayı görüntüle 8095

2.) Sau đó, chúng tôi tìm QNO_WC_SPECIAL_1 từ bảng _RefQuestRewardItems (từ kiểu ItemCodeName ) và thay thế " MÃ GIẢI THƯỞNG MỤC " màchúng tôi đã viết trong tệp .lua . Một lần nữa, bảng này chứa số lượng mục bạn sẽ đặt cho kiểu ArchiveQuantity .

3.) Chúng tôi chạy tất cả các tệp có phần mở rộng .bat và đặt các tệp .sct kết quả vào thư mục SCRIPT trong tệp.

4.) Giải nén hai tệp này bằng DbToMedia và patch media.pk2.
Ekli dosyayı görüntüle 8096

5. ... CUỐI CÙNG ...
Ekli dosyayı görüntüle 8099Ekli dosyayı görüntüle 8097Ekli dosyayı görüntüle 8098

Trích dẫn "NOT"

[Nội dung ẩn]

Geri
Üst Alt