Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Eu Piyon Kaldırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Parzival
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tşk ederm ındırıp hemen deneyecegım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Data dosyasını, patch internale attım. Smc den client patchledim. Sw komple kapatıp açtm olmadı. Piyon duruo.

Data dosyasını da import et derken ? Patch yapmaktan bahsediosan , dediğim gibi yaptm ama yok. Olmadı ,help pls :)

Patch_Internal klasörü içerisine data klasörünü atacaksın ve klasörün adı "data" olacak. Tırnak işareti olmadan, baş harfi küçük.
Patch at, files'a res at, clientten patch al ve oyuna gir. Piyon kalkacaktır.
Paylaşılan dosyalar doğru, sen yanlış yapıyorsun.

İlgi destek için tşkler diyorum :)
@Sieger Şuan youtube videolarını izliodum, süper anlatıyorsun. Bence devam etmelisin diğer tüm ayrıntılar, düzenlemeler için vs. Hatta bunun videosu bile olabilir :)

Bu konu hakkında çok cvp yazdm sanrm ama çözemedim. Sorun bende onu da anladım ama adımlarımdaki yanlışı çözemedim. Ayrıca buraya yazmadan da bi kaç adım deniyorum kafama göre fakat yok :)

Swfiles deki, Patch_iternal içi boş. İçine indirdiğim data attım. Baş harfi küçülttüm. Smcden patchledm tamam.

Files res derken. Sw komple kapattım, sıfırdan bidaha açtım bu sanrm.

Clientten patch al olayını anlamadm. Smc den bidaha patch mi atacam ? Yoksa ipinput ile patch sayısını değişmekse yaptım. Girdim ama piyon duruo bide tıklanıo yani :)

Patch atıp oyunu açtıktan sonra oyuna normal client üzerinden girmen gerekli ki patch attığın dosyalar oyuna yansısın. Sen client açmadan oyuna giriyorsun ya da ipinput ile direkt versiyon değiştiriyorsun ki patch gerçekleşmiyor.

Övgülerin için teşekkür ederim.🙏

Sorun Çözüldü. Herkese Tşk ederim.

Sieger dediğin gibi; bütün işlemler bitince. Silkroadı launcherdan normal actım ki Patch atsın client. Patch attı ve sonrasında oyuna gırınce tamamdır. Sorun Çözüldü :)

Geri
Üst Alt