Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Event Bot

Reklam olmayacaksa eğer exsroda şuan kurulu. Canlı görmek isteyenler için oyundan takip edebilirsiniz.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Tek kişiyle denemenin bir anlamı yok ki 500 600 kişi ile çalışan etkinliği görmenin keyfi ayrı.
Bu arada deneme sürümü malesef yok, çünkü kurulumu bana karşı da maliyetli. Client - Server mantıgında çalışıyor çünkü.
Malum Microsoft kendi işletim sistemini dahi koruyamadığı için ne yaptıysam kırılıyor. En mantıklısı server exeyi kimseye vermemek.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
bot konularına etiketlemeyin artık beni :) farklı projelerle ilgileniyorum. satışını da durduralı epey zaman oldu .sadece özel istek eventlar geliştiriyorum istiyene. he bide o bilmem neye bilmem kaçtane bişey ekleteyim de bilmem kimler görsünler diyen arkadaş :) :) azimle sıçan duvarı delermiş emin ol destekliyorum seni.Kolay gelsin.

@Promaker arkadaşıma da hayırlı uğurlu olsun.tanıtım konusunda arayüzünü falan gördüm hoş olmuş.bigün yaptıgı işleri görmek için botu kullanan bi sw ye de girip bakcam inş

Geri
Üst Alt