Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Boş yapmaktan boşlukta kaybolacaksınız bir gün. Kardeşim hep lafta kralsınız hep.
Ben sizin işinize vs. birşeyinize bir laf mı söyledim. Bu konunun başlığı event bot. Öncelikle senin bunu idrak etmen gerekiyor aynı seviyeye gelebilmemiz için.
bunların hepsini yapabilen adam burda fake nickle geziyor.
ben imzamı atarım, işimide yaparım, benim işim .dll, programlama, asm değil, db editleme.
senin gibi boş yapan biride değilim kendimi sadece bu alanda değil, bir çok alanda geliştirmiş biriyim
en azından piyasada ismim gayet yükseklerde, sen beni sadece burda görsende lol